BARNAS SOMMERGÅRD et alternativ til sommer SFO

I år tilbyr vi på Kjerlingland Barnas sommergård fra uke 27-30, mandag-fredag kl.9-15. For barn fra 1-7 klasse skoleåret 18/19.

Uke 27 - Fullbooket!

Her får barna delta i fôring og stell av dyra. Det blir også tid til mye kos og stell av de enkelte dyra. Vi tilbyr mange ulike aktiviteter som lesestund, forming, bading når det er fint vær, tur i skogen, hesteridning/kjøring, fotball, gårdsleker og matlaging.

Det blir to matpauser i løpet av dagen. Ta med matpakke til frokost. Lunsjen  lager vi sammen her på gården.

Pris: 2200,- per uke

Påmelding: ridekurs.kjerlingland@gmail.comSommer med hest - Fullbooket

Pris: 2100,- inkl lunsj.
Vi rir to økter om dagen og har også stallstell, teori, og andre sosiale gårdsaktiviteter. Lunsj er inkludert. 
Alle deltagere får utdelt en egen hest. På morgenen rir vi i grupper med varierte rideaktiviteter som dressur, tur, og lett sprang. All undervisning tilpasses nivået til den enkelte, og vi legger også til rette for deg som aldri har ridd før! På ettermiddagene rir vi sammen og har gymkhana, voltige og løshopping. 
Vi har stort fokus på kommunikasjon og nærhet med hesten. Det sosiale aspektet er også viktig, vi ønsker at Kjerlingland skal være en trygg plass hvor alle trives.
På gården har vi to ridebaner, feltrittsbane og flotte turområder. Vi har ni snille og allsidige hester, i tillegg til gårdsdyr som løpeender, gris og kaniner.
Velkommen til gards!
Spørsmål og påmelding til Maria på ridekurs.kjerlingland@gmail.com